Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 05. 2017. 18:59 >> 18:31

MORA NA OPERACIJU

Sane propušta Kup konfederacija

Fudbaler Mančester sitija Leroj Sane povukao se iz reprezentacije Njemačke za Kup konfederacija u Rusiji kako bi se podvrgao operaciji nosa.

Fudbalski savez Njemačke saopštio je danas da će Sane propustiti prijateljsku utakmicu sa Danskom u Kopenhagenu 6. juna, utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv San Marina u Nirnbergu četiri dana kasnije i Kup konfederacija u Rusiji.

"Želio sam da igram u Rusiji ali sam poslije konsultacija sa ljekarima odlučio da ljetnju pauzu iskoristim za operaciju, kako bi novu sezonu mogao da počnem bez poteškoća", rekao je Sane.

Sane (21) je odigrao šest utakmica za aktuelnog svjetskog šampiona Njemačku.

Kup konfederacija igraće se od 17. juna do 2. jula u četiri ruska grada, San Peterburgu, Sočiju, Moskvi i Kazanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније