Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

23. 05. 2017. 11:15 >> 10:52

ŠAMPION ITALIJE

Juventus otkupio Kvadrada za 20 miliona

Šestostruki uzastopni šampion Italije Juventus otkupio je kompletan ugovor kolumbijskog fudbalera Huana Kvadrada, pošto je platio Čelsiju 20 miliona eura.

Kvadrado se obavezao na trogodišnju saradnju sa "starom damom", nakon što završava drugu sezonu na pozajmici u Torinu. Ovaj 28-godišnji krilni fudbalera nije se snašao u Londonu, ali jeste u Juventusu gdje je pružao odlične partije, kao i u Fjorentini, prije odlaska u Čelsi.

Kvadrado je standardan kod trenera Masimilijana Alegrija u sezoni u kojoj Juventus poslije Skudeta i Kupa Italije ima priliku da dođe do prve "triplete" u klupskoj istoriji, ukoliko savlada Real Madrid u finalu Lige šampiona 3. juna u Kardifu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније