Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 02. 2013. 12:26   >>  12:24

KO JE BOLJI?

Ferguson: Ronaldo veći od Zidana

Menadžer Mančester Junajteda, Ser Aleks Ferguson smatra da je Ronaldo bolji od nekadašnje zvijezde Madriđana, Francuza Zinedina Zidana.

Uoči susreta osmine finala Lige šampiona između Real Madrida i Mančester Junajteda, strateg "Đavola" je izjavio da je 28-godišnji Portugalac Ronaldo talentovaniji od francuske legende Zinedina Zidana.

"Florentio Peres je u timu Reala imao sve "Galaktikose" kada je prvi put izabran za predsjednika. "Imao je Luisa Figa, Zidana, Roberta Karlosa i Raula u toj magičnoj generaciji. Ipak, mislim da niko od njih nije dobar kao Ronaldo", izjavio je za medije iskusni Škot.

Ferguson za te igrače tvrdi da su svi oni bili fantastični ali ne toliko koliko nekadašnji igrač Mančester Junajteda, a danas glavna uzdanica Reala iz Madrida.

Ronaldo je 2009. godine prešao sa "Old Traforda" na "Bernabeu", u godini kada je osvojio "Zlatnu loptu" u dresu "Đavola", u transferu vrednom 80 miliona funti i na taj način postao tada najskuplji igrač na svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније