Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

14. 05. 2017. 19:59 >> 19:31

PREMIJER LIGA

Totenhem se pobjedom oprostio od "Vajt Hart Lejna"

Fudbaleri Totenhema pobijedili su danas na svom terenu Mančester junajted sa 2:1 u 37. kolu Premijer lige i tako se na najbolji način oprostili od "Vajt Hart Lejna".

Ovo je bio posljednji meč koji je odigran na čuvenom "Vajt Hart Lejnu", stadionu na kojem je Totenhem igrao punih 118 godina. Totenhem će, dok izgradnja novog stadiona ne bude završena, svoje utakmice igrati na "Vembliju".

Fudbaleri Totenhema poveli su golom Viktora Vanjame već u šestom minutu, a na 2:0 povisio je Hari Kejn u 48. minutu poslije centaršuta Kristijana Eriksena. To je bio prvi gol koji je Kejn dao Junajatedu.

Konačan rezultat postavio je Vejn Runi u 71. minutu.

Nakon što je sudija odsvirao kraj meča navijači su pohrlili na teren, sa zastavama u rukama, kako bi se i oni oprostili od legendarnog stadiona.

Totenhem je današnjim trijumfom obezbijedio drugo mjesto na tabeli Premijer lige, sada ima 80 bodova, dok je ekipa Žozea Morinja šesta sa 65.

Ekipa Maurisija Poketina će ovu sezonu završiti neporažena na svom stadionu, prvi put od sezone 1964/65.

Fudbalere Totenhema do kraja šampionata očekuju gostovanja Lesteru i Halu, dok Junajted igra protiv Sautemptona i Kristal Palasa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније