Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 06. 2013. 21:14 >> 21:14

POMAŽE MATIČNOM KLUBU

Henrik Larson ponovo na terenu

Legendarni švedski napadač i nekadašnji reprezentativac Henrik Larson odlučio je da prekine penziju i obuče dres Hogaborga, kluba u kom je načinio prve fudbalske korake.

Larson će u 41. godini opet imati cilj da trese mreže za Hogaborg, na čijoj klupi trenutno sjedi kao pomoćnik trenera Keneta Karlsona, a  za ova klub je igrao od 1988. do 1992.

 "Henrik će i dalje biti na klupi u svojoj ulozi, ali pošto imamo neke povrijeđene igrače, odlučio je da pomogne", rekao je Karlson.

Zanimljivo je da bi Larson mogao da se nađe na terenu zajedno sa 15-godišnjim sinom Džordanom na utakmici švedske četvrte lige protiv Tenhulta.

Sjajni golgeter je tokom karijere igrao za Helsinborg, Mančester junajted, Barselonu, Seltik i Fejnord, dao je 325 golova na ukupno 523 meča. Dres reprezentacije Švedske oblačio je 106 puta i postigao 35 pogodaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније