Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 05. 2017. 23:09 >> 22:41

POKER "VUČICE"

Roma slavila u Milanu, preuzela 2. mjesto

Fudbaleri Rome pobijedili su večeras Milan u gostima sa 4:1 u posljednjoj utakmici 35. kola italijanske Serije A.

Roma je večerašnjom pobjedom ostala u šampionskoj trci, pošto tri kola prije kraja ima sedam bodova zaostatka za liderom Juventusom koji ima 85 bodova.

Dvostruki strijelac za Romu bio je Edin Džeko koji se u listu strijelaca upisao u osmom i 28. minutu, da bi Milan preko Marija Pašalića smanjio zaostatak u 76. minutu.

Roma je ipak u finišu meča otklonila sve nedoumice o pitanju pobjednika, pošto je prvo Stefan El Šaravi u 78. minutu povisio na 3:1, da bi u 87. konačan rezultat postavio Danijele De Rosi iz jedanaesterca.

Milan je meč završio s desetoricom igrača, pošto je Gabrijele Paleta u 86. minutu dobio direktan crveni karton.

Milan je ovim porazom sve dalji od pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa, pošto šesti sa 59 bodova, šest manje od Atalante.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније