Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 05. 2017. 21:45   >>  21:18

ZVANIČNO

Boško Đurovski vodi Zvezdu do kraja sezone

Bivši fudbaler Crvene zvezde Boško Đurovski treniraće taj klub do kraja sezone, odlučeno je večeras na Odboru za hitna pitanja.

Pomoćnik Đurovskom biće Milan Kosanović, bivši selektor kadetske reprezentacije Srbije.

Đurovski će ekipu predvoditi umjesto Miodraga Božović koji je ranije danas podnio ostavku poslije poraza od Voždovca u 34. kolu Super lige Srbije.

Zvezda je u subotu izgubila od Voždovca sa 3:2, poslije čega ima tri boda zaostatka za vodećim Partizanom na tabeli Super lige, tri kola prije kraja prvenstva Srbije.

Đurovski je trenersku karijeru počeo u Servetu, a potom je došao u Srbije, gdje je predvodio Radnički Obrenovac, Rad, Srem, PSK Pančevo i Radnički Niš.

On je potom 2006. godine bio pomoćnik Dušanu Bajeviću u Zvezdi, da bi martu 2007. preuzeo tu funkciju od Bajevića koji je za vrijeme utakmice sa novosadskom Vojvodinom podnio ostavku. Đurovski je sa crveno-bijelima tada osvojio duplu krunu.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније