Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 05. 2017. 21:11 >> 21:32
8

U IGRI ZA TITULU

Sutjeska savladala Budućnost

Sutjeska je, večeras u Nikšiću, savladala lidera, ekipu Budućnosti 1:0 i uključila se u trku za titulu, četiri kola prije kraja prvenstva. U drugom derbiju 29. kola, Mladost i Dečić su igrali bez golova u Tuzima.

Sutjeska je u posljednjem meču kola, koji je počeo u 19 sati, savladala Budućnost 1:0 i potpuno otvorila trku za titulu. Igrači trenera Nikole Rakojevića su preuzeli drugo mjesto na tabeli, koje dijele sa ekipom Mladosti i zaostaju samo tri boda iza Budućnosti.

Nikšićani su Podgoričane dobili kući prvi put od 2012. a gol odluke je postigao Bojan Božović u 20. minutu. Inače, stadion kraj Bistrice je bio večeras osvjetljen reflektorima.

Velika kriza lidera Budućnosti se nastavlja. Tim Miodraga Vukotića doživio je čak sedmi poraz u posljednjih 10 kola, uz dva remija i samo jednu pobjedu.

Mladost je tako propustila još jednu priliku da priđe lideru Budućnosti na samo bod. Dečić na drugoj strani i dalje može do Evrope, ima bod više od petoplasirane Zete.

A Zeta je na "Trešnjici" pobijedila Jedinstvo 3:0.

Zećani su tako zadržali šanse za plasman u Evropu, a očekivanu pobjedu donijeli su Cavnić, Božović i Rogošić.

Rudar je otpor Iskre slomio u drugom dijelu (2:0). Krstović je postigao autogol u 47. minutu, da bi trijumf ovjerio Golubović 10 minuta prije kraja, pa su sada Pljevljaci došli na bod od današnjeg rivala koji je prvi iznad zone baraža.. 

Lovćen ne odustaje od opstanka - Cetinjani su u Radanovićima deklasirali Grbalj 3:0 i sada zaostaju za Petrovcem samo dva boda. Zlata vrijednu pobjedu timu Dragog Kanatlarovskog obezbijedili su Martinović, Đurović i Gemistos..

Petrovac tone, bovoe sa stadiona pod Malim brdom odnio je Bokelj 3:1. Sva četiri gola viđena su u posljednjih 20 minuta. Domaćin je poveo golom Burzanovića, a onda je uslijedio furiozna finiš Kotorana. Nikezić, Tomić i Denković režirali su preokret i odražli kakvu-takvu takvu nadu u opstanak.

Rezultati i strijelci:

Zeta – Jedinstvo 3:0 (Cavnić 30, Božović 49, Rogošić 52)

Grbalj – Lovćen 0:3 (Martinović 6, Đurović 9, Gemistos 73)

Rudar – Iskra 2:0 (Krstović ag 47, Golubović 80)

Dečić - Mladost 0:0

Petrovac – Bokelj 1:3 (Burzanović 73 – Nikezić 79, Tomić 87, Denković 91)

Sutjeska - Budućnost 1:0 (Božović 20.)

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније