Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

02. 05. 2017. 13:36 >> 13:10

ĆAVI SMATRA

Ronaldov problem je što Mesi postoji

Fudbaler Al Sada Ćavi Ernandes rekao je danas da je Kristijano Ronaldo "spektakularan", ali da je njegov problem to što postoji Lionel Mesi, koga smatra najboljim fudbalerom u istoriji.

 

U disukusijama oko toga ko je najbolji fudbaler svih vremena stalno se pominju Ronaldo i Mesi, a Ćavi, koji je igrao sa Mesijem u Barseloni, rekao je da Ronaldo zaslužuje poštovanje, ali da nije bolji od Argentinca.

"Kristijano Ronaldo je rođeni strijelac, spektakularan fudbaler. Ali, problem je što je tu Mesi, koji je za mene najbolji fudbaler u istoriji", rekao je Ćavi za televiziju A Bola.

Barselona i Real Madrid se bore za šampionsku titulu u Primeri. Obe ekipe imaju po 81 bod, ali Real ima utakmicu manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније