Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

02. 05. 2017. 10:38 >> 10:11

AGENT SAOPŠTIO

Ibrahimović uspješno operisan

Agent fudbalera Mančester junajteda Zlatana Ibrahimovića rekao je danas da je Šveđanin uspješno operisan u SAD i da će se potpuno oporaviti, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Ibrahimović je oštetio ligamente desnog koljena tokom utakmice protiv Anderlehta 20. aprila u Ligi Evrope i pauziraće sedam mjeseci.

Svjetski mediji spekulisali su da bi 35-godišnji napadač zbog toga mogao da završi karijeru, ali je on, međutim, odbacio takvu mogućnost. Takođe je navodno odbio novi jednogodišnji ugovor u Mančester junajtedu, pošto ne želi da ga klub plaća dok ne igra.

Njegov agent Mino Rajola rekao je da ta povreda ne znači da Ibrahimović više neće igrati.

"To nije povreda zbog koje bi mogao da završi karijeru. Operacija je uspješno obavljena u Pitsburgu. Zlatan je počeo rehabilitaciju i nadgledaće ga ljekari koji su obavili zahvat", rekao je Rajola.

Ibrahimović je odigrao 46 utakmica za engleski klub i sa 28 golova najbolji je strijelac Junajteda ove sezone. On je prošlog ljeta kao slobodan igrač iz Pari Sen Žermena prešao na Old Traford, a ugovor mu ističe na kraju sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније