Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

30. 04. 2017. 23:10 >> 22:50

PRIMERA

Atletik ušao u zonu Evrope

Fudbaleri Atletika iz Bilbaa pobijedili su večeras u gostima Seltu sa 3:0, u 35. kolu španske Primere i tako došli na šesto mjesto tabele, posljednje koje vodi u evropska takmičenja.

Dvostruki strijelac za Bilbao bio je Raul Garsija, u 35. i 50. minutu, dok je treći gol postigao Mikel Riko u 83. minutu.

Ovo je Bilbau bila četvrta uzastopna pobjeda i sada ima bod više od Real Sosijedada i bod manje od Viljareala.

Selti je ovo bio treći uzastopni poraz i sada je na 11. mjestu tabele, mada je u četvrtak čeka polufinale Lige Evropa protiv Mančester junajteda.

Fudbaleri Eibara pobijedili su na svom terenu Leganes sa 2:0.

Eibar je slavio golovima u drugom poluvremenu, Kikea u 62. i Serhija Enrića u 66. minutu meča, tako da je ostao na osmom mjestu sa 54 boda, sedam manje od Real Sosijedada na šestom mjestu, posljednjem koje vodi u Evropu.

Leganesu je ovo bio četvrti poraz u posljednjih pet utakmica i sada ima 30 bodova, šest više od Sportinga iz Hihona, prvog tima iz zone ispadanja. Deportivo je 16. sa 32 boda.

Do kraja prvenstva ostala su još tri kola. Granada i Osasuna su već ispali iz Primere.

Ranije danas, Alaves je u gostima poslije preokreta pobijedio Betis sa 4:1.

Fudbaleri Osasune i Deportiva odigrali su neriješeno 2:2.

Osasuna je povela u četvrtom minutu golom Džona Mondragona, a gosti su izjednačili preko Giljermea u 18. minutu. Giljerme je u 70. minutu postigao svoj drugi gol na utakmici, a konačan rezultat postavio je Huanfran autogolom u 78. minutu.

Osasuna je već ispala iz lige i do sada je sakupila 19 bodova, a Deportivo je 16. na tabeli sa 32 boda. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније