Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

30. 04. 2017. 19:55   >>  19:41

ISPISALI ISTORIJU

Totenhem zadržao korak za Čelsijem

Fudbaleri Totenhema pobijedili su danas na svom terenu Arsenal sa 2:0, u 34. kolu Premijer lige i tako zadržali korak za vodećim Čelsijem.

Totenhem ima 17 bodova više i utakmicu više od Arsenala, koji ima još pet mečeva do kraja.

To znači da "tobdžije" do kraja sezone ne mogu da prestignu "pevce", koji će tako završiti sezonu iznad njih na tabeli, prvi put kada je Arsenal preuzeo Arsen Venger 1996.

Totenhem je danas slavio golovima postignutim u razmaku od tri minuta. Prvo je Dele Ali u 55. poslije sjajne akcije svojih saigrača dočekao odbijenu loptu u šesnaestercu, a onda je smjestio iza leđa golmana Petra Čeha.

Hari Kejn je tri minuta kasnije iskoristio penal i povisio na 2:0. On je tako postao prvi igrač Totenhema koji je postizao golove u pet uzastopnih Derbija Severnog Londona. Oba tima imala su dobre prilike do kraja, ali nije bilo promjene rezultata.

Arsenal je ovako ostao na šestom mjestu, sa šest bodova manje i utakmicom manje od Liverpula i Mančester sitija, koji dijele treće i četvrto mjesto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније