Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

29. 04. 2017. 18:25   >>  21:34

HAL BLIZU OPSTANKA

Poraz Sanderlenda, na korak od ispadanja

Fudbaleri Sanderlenda na korak su od ispadanja iz Premijer lige, pošto su nakon današnjeg poraza na svom terenu od Bornmuta u 35. kolu ostale samo teoretske šanse da ostanu u najjačem engleskom takmičenju.

Borenmut je na "Stadionu svjetlosti" pobijedio s 1:0 i tako gotovo otpisao "crne mačke" iz borbe za opstanak, pošto je Sanderled posljednji sa 21 bodom, 13 manje od Hala koji je prvi iznad crte, ali i utakmice više. Sanderlend će tako poslije 10 godine po prvi put igrati u Čempionšipu.

Jedini gol za trijumf Bornmuta postigao je Džošua King u 88. minutu.

Za razliku od Sanderlenda, Hal je na gostovanju protiv Sautemptona došao do boda, igrali su neriješeno 0:0, iako je rival u sudijskoj nadoknadi vremena imao šansu iz jedanaesterca da dođe do pobjede, ali srpski vezista Dušan Tadić ga nije realizovao.

Halu ovaj bod mnogo znači u borbi za opstanak, pošto je sada na 17. mjestu sa 34 boda, tri više od Svonsija koji sjutra gostuje Mančester junajtedu.

Atuelni šampion Engleske, Lester je na gostovanju sa 1:0 pobijedio Vest Bromvič Albion, a strijelac je bio Džejmi Vardi u 43. minutu, dok su Stouk i Vest Hem igrali neriješeno bez golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније