Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V.

26. 04. 2017. 22:56 >> 22:29

DVA PREOKRETA

Borusija srušila Bajern za finale

Fudbaleri Borusije plasirali su se u finale Kupa Njemačke, pošto su slavili na gostovanju Bajernu 3:2.

Na "Alijanc areni" su viđena dva preokreta. Borusija je povela u 19. minutu, preko Rojsa, koji je iskoristio lošu reakciju odbrane Bajerna.

Međutim do odmora Bajern je preokrenuo. Prvo je Havi Martines pogodio nakon kornera Ćabija Alonsa, da bi Humels matirao Burkija, nakon aisitencije Franka Riberija.

To nije pokolebalo Borusiju, koja je u nastavku sjajnom igrom došla do pobjede. Dembele je u 69. minutu fenomenalnim centršutem spojio sa golom Obamejanga, da bi pet minuta kasnije majstorski plasirao loptu iskosa sa desne strane za veliki trjumf "milionera" 3:2.

Dortmund će u finalu igrati protiv Ajntrahta iz Frankfurta, koji je nakon penala eliminisao Borusiju Menhengladbah.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније