Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 04. 2017. 18:59   >>  18:33

NA JOŠ DVIJE GODINE

Radulović produžio ugovor sa Libanom

Crnogorski stručnjak Miodrag Radulović, potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa fudbalskom federacijom Libana.

Radulović je Liban preuzeo početkom 2015. godine.

“Uradiću sve da nacionalni tim odvedem na prvenstvo Azije. To bi bila kruna moje trenerske karijere. Zadovoljan sam i nadam se da ćemo uspješno sarađivati i u predstojećem periodu”, kazao je Radulović.

Liban je u prvom kolu kvalifikacija za prvenstvo Azije savladao Hong Kong na svom terenu 2:0. U grupi su još Malezija i Sjeverna Koreja, a dvije najbolje reprezentacije plasiraće se na azijski šampionat.

Radulović je u karijeri trenirao Budućnost, bio je član stručnog štaba mlade reprezentacije SR Jugoslavije na Evropskom prvenstvu za mlade reprezentacije i na Olimpijskim igrama 2004. godine, a vodio je uzbekistanski Pahtakor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније