Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

24. 04. 2017. 09:39 >> 09:14

ODUSTAJANJE NIJE OPCIJA

Ibrahimović: Vratiću se još jači

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je danas da nema namjeru da završi karijeru usljed povrede prednjeg ukrštenog ligamenta koljena i dodao da će se poslije oporavka vratiti još jači.

"Kroz ovu povredu ću proći kao i kroz sve drugo. Vratiću se još jači. Već sam do sada igrao s jednom nogom, tako da ovo nije nikakav problem. Jedno je sigurno, sam ću odlučiti kada je vrijeme da se završi karijera. Odustajanje nije opcija. Vidimo se uskoro", objavio je Ibrahimović na svom instagram profilu.

Ibrahimović je u četvrtak na utakmici Lige Evrope protiv Anderlehta pokidao prednji ukršteni ligament koljena, a britanski mediji su spekulisali da će 35-godišnji švedski napadač završiti karijeru.

Oporavak kod povrede ukrštenog ligamenta koljena traje između šest i devet mjeseci, tako da se njegov povratak na teren može očekivati tek na zimu.

On se takođe na instagramu zahvalio navijačima na "podršci i ljubavi".

Ibrahimović je prošlog ljeta došao iz Pari Sen Žermena u Mančester junajted i od tada je na 46 utakmica postigao 28 golova.

On je potpisao jednogodišnji ugovor s engleskim klubom i još uvijek ga nije produžio, iako je sezona pri kraju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније