Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 04. 2017. 18:41 >> 18:25
4

ZETA SLAVILA U NIKŠIĆU

Burzanović srušio "plave", Mladost na minus 4

Budućnost je pala u Petrovcu 1:0, dok je Mladost u Radanovićima odigrala bez golova i prišla lideru na četiri boda, a do kraja je još šest kola.

"Plavima" je pod Malim brdom presudio njihov bivši igrač Igor Burzanović, koji je pogodio u 64. minutu. Poraz lidera djelimično je iskoristila Mladost, koja remizirala sa Grbljem i prekinula crni niz od šest poraza u Radanovićima.

Dečić se osamostalio na trećem mjestu, pošto je rutinski savladao Jedinstvo na svom terenu 2:1. Vujačić i Pepić su donijeli 2:0 domaćinu, a Nagahara je samo ublažio poraz Bjelopoljaca.

Tuzani imaju tri boda više od Sutjeske, koja je izgubila od Zete kraj Bistrice 2:1. Pobjedu timu iz Golubovaca donijeli su Sekulić i Krstović, dok je za domaćina pogodio Ivanović.

U Pljevljima je urodila plodom promjena trenera - Pljevljaci su na debiju Radisava Dragićevića savladali Lovćen golovima Vukovića i Melunovića i odlijepili se na plus šest u odnosu na Cetinjane, koji su prvi tim ispod crte.

Iskra i Bokelj su u Danilovgradu igrali bez golova.

Rezultati i strijelci:

Petrovac – Budućnost 1:0 (Burzanović 64.)

Grbalj – Mladost 0:0

Sutjeska – Zeta 1:2 (Ivanović 55. - Sekulić 42, Krstović 84.)

Dečić – Jedinstvo 2:1 (Vujačić 19, Pepić 32. - Nakahara 74.)

Rudar – Lovćen 2:0 (Vuković 19, Melunović 35.)

Iskra – Bokelj 0:0.

Tabela: Budućnost 51, Mladost 47, Dečić 45, Sutjeska 42, Zeta 42, Grbalj 38, Petrovac 36, Iskra 36, Rudar 34, Lovćen 28, Bokelj 27, Jedinstvo 11.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније