Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

22. 04. 2017. 17:45 >> 17:19

MINIMALAC HERTE

Bajern izvukao bod, četiri gola Krusea

Fudbaleri Bajerna igrali su danas neriješeno sa Majncom, čime su vezali drugi remi u Bundesligi, dok je Darmštat pobijedio Hamburg i ostao u igri za opstanak.

Bajern ima devet bodova više i utakmicu više od drugoplasiranog Lajpciga, dok je Majnc osvojio važan bod u borbi za opstanak i sada je 13. na tabeli sa 33.

Darmštat je iznenađujuće pobijedio Hamburg kao gost sa 2:1, golovima Ajtaka Sulua i Feliksa Platea. Fabijan Holand je postigao autogol u nadoknadi vremena za konačan rezultat.

Taj klub i dalje ima teoretske šanse za opstanak, ali je i dalje posljednji, pošto četiri kola prije kraja ima 12 bodova manje od Hamburga, koji je na mjestu koje garantuje opstanak.

Darmštat do sada nije imao ni bod u gostima ove sezone.

Ingolštat je na svom stadionu poražen od Verder Bremena, iako je dva puta vodio. Maks Kruse je dao sva četiri gola za pobjednika, tri u posljednjih 10 minuta utakmice.

Volfsburg je u Berlinu poražen od Herte sa 1:0, golom Vedada Ibiševića, i 14. je na tabeli sa 33 boda, koliko ima i Hamburg, koji je mjesto ispod.

Augsburg i Ingolštat su ostali u zoni ispadanja.

Augsburg je kao gost izgubio od Ajntrahta sa 3:1, iako je vodio do 78. minuta pogotkom Džefrija Guveleuva, ali su Marko Fabijan sa dva gola i Ante Rebić donijeli pobedu domaćinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније