Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 04. 2017. 22:53 >> 01:12

GRANADA NEMOĆNA

Sevilja rutinski, asistencija Jovetića

Fudbaleri Sevilje savladali su Granadu na "Sančez Pichuanu" 2:0, u prvom meču 33. kola Primere.

Sevilja se tako izjednačila sa Atletikom iz Madrida na trećem mjestu, uz meč više (po 65 bodova).

Domaćin je poveo već u četvrtom minutu. Gostujuće defanzivce nadigrali su Stevan Jovetić i Ganzo - kapiten "hrabrih sokola" je probio po desnoj strani, oslobodio se jednog čuvara, a potom asistirao brazilskom napadaču, koji je sa nekoliko metara zatresao mrežu gostiju.

Bila je to peta asistencija Jovetića u dresu tima iz Andaluzije.

Jo-Jo je pogodio u desetom minutu, ali je gol poništen zbog ofsajda. Naš as nije imao sreće, pošto su centimetri odlučivali.

Sevilja je prednost duplirala u 46. minutu. Opet je strijelac bio Ganzo, ovoga puta na asistenciju Sarabije i kako se ispostavilko to je bio konačan rezultat meča.

Jovetić je na terenu bio do 81. minuta kada ga zamijenio Ben Jeder.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније