Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

21. 04. 2017. 11:21 >> 10:55

DAN NAKON SRČANOG

Preminuo Ugo Ehiogu

Nekadašnji fudbaler mnogih ostrvskih klubova i reprezentativac Engleske Ugo Ehiogu preminuo je danas u 44. godini, dan nakon što je doživio srčani udar, saopštio je Totenhem.

Ehiogu, koji je bio trener U23 tima Tottenhama, kolabirao u četvrtak na stadionu "Vajt Hart Lejn" tokom treninga mladog tima. Na licu mjesta je dobio medicinski tretman, a zatim je kolima hitne pomoći prevezen u bolnicu.

Iz londonskog kluba danas su objavili kratko saopštenje u kojem se opraštaju od Ehiogua i navode da je preminio u bolnici u ranim jutarnjim satima.

“Riječi ne mogu izraziti naš šok i tugu koju svi u klubu osjećamo. Ogromno Ehoguovo prisustvo u Totenhemu će biti nezamjenjivo“, kazao je Džon Mekdermot, šef Totenhamove trenerske i razvojne službe.

Nekada odlični odbrambeni fudbaler na klupu mladih “pjetlova“ stigao je 2014. godine.

Tokom igračke karijere najveći trag je ostavio u Aston Vili za koju je od 1991. do 2000. godine odigrao preko 200 utakmica.

Igrao je još za VBA, Midlzbro, Lids, Glazgov Rendžers, Šefild Venzdeja i Vembli. U dresu sa nacionalnim grbom upisao je četiri nastupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније