Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

20. 04. 2017. 09:58   >>  09:32

ENRIKE PRIZNAJE

Falilo oštrine, Juve bio bolji

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike rekao je poslije eliminacije iz Lige šampiona da je njegovom timu nedostajalo oštrine u završnicama akcija, ali je pohvalno govorio i o igri Juventusa.

"To je fudbal. Htjeli smo da igramo u brzom ritmu, da uputimo mnogo udaraca u okvir gola, ali nedostajalo nam je oštrine u završnici akcija. Bila je to kvalitetna utakmica između dvije veoma dobre ekipe. Skidam kapu Juventusu, stvarno, jer su na kraju bili bolji", rekao je Enrike.

Barselona je eliminisana iz Lige šampiona od Juventusa koji je u dvomeču sačuvao svoju mrežu i na kraju ukupnim rezultatom 3:0 izborio plasman u polufinale. 

"Imaju odličnog trenera, sjajne i igrače i sve što je potrebno da se osvoji Liga šampiona, ali imaće veliku konkurenciju u ostalim polufinalistima", rekao je Enrike.

Defanzivac Barselone Đerar Pike kazao je da je Juventus zaslužio plasman u polufinale.

"Gledajući obje utakmice, Juventus je bio bolji i zaslužio je da se nađe u polufinalu. Želim im sve najbolje u nastavku, jer mislim da mogu da osvoje Ligu šampiona", rekao je Pike.

Juventus je sinoć na Kamp nou sačuvao svoju mrežu, ali nije ni uspio da postigne gol.

"Bilo je teško napraviti preokret poslije onakve prve utakmice, ali smo imali nekoliko propuštenih šansi. Kako je vrijeme prolazilo, tako je postajalo sve jasnije da nećemo ostvariti cilj. Juventus zna kako da se brani i to je još jednom pokazao. Igrali su onako kako im odgovara", kazao je Španac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније