Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

17. 04. 2017. 13:57 >> 13:31
1

RIZIKOVAĆE PROTIV JUVEA

Luis Enrike: Nemamo šta da izgubimo

Barselona je opet u situaciji kada mora da ide na sve ili ništa, ali nakon nevjerovatnog preokreta u revanšu sa Pari Sent Žermenom, Kataloci vjeruju da mogu ponoviti isto i protiv Juventusa.

Trener Barse Luis Enrike najavio bi da bi protiv Juventusa u revanšu četvrtfinala Lige šampina mogao zaigrati sa čak osam napadača.

"Stara dama" je u prvoj utakmici odigranoj u Torinu pobijedila 3:0, ali je "blaugrana" u osmini finala uspjela da na svom terenu nadoknadi zaostatak od četiri gola nakon što je PSŽ upisao pobjedu u Francuskoj rezultatom 4:0. Ipak, francuski i italijanski tim nijesu baš isto, Juve je kompaktnija i skusnija ekipa, sa ponajboljim defanzivcima na svijetu.

"Sada smo u fazi u kojoj nam protivnici mogu nanijeti štetu s malo truda, a to utiče na naše samopouzdanje. Još uvijek smo 'živi' na svim frontovima, a pobjede nas jačaju. Mi ćemo sigurno u jednom dijelu utakmice biti blizu povratka. Mnogo ćemo rizikovati, a mogli bismo napasti Juventus s osam napadača. Nemamo šta izgubiti, navijači trebaju vjerovati u ove igrače koji su osvojili sve. Mi smo tim šampiona, navikli smo na kavijar, no, ne može uvijek tako. Moramo biti bolji kako bismo uspjeli, daćemo sve od sebe", izjavio je Enrike.

Tenzije na "Nou Kampu" su velike, a trener Barselone je bio ljut na navijače koji su zviždali igračima.

"Sada navijači aplaudiraju Paku Alkaseru, a prvo su mu zviždali. Šta se promijenilo? On sada igra s mnogo samopouzdanja. Igračima ne treba sumnja. Laudrupu su zviždali tokom prve godine, kao i Kumanu. Sada treba vidjeti da li će Andre Gomes prevazići zvižduke. Sandro i Munir su takođe doživjeli zvižduke nedavno. Patetično je kritikovati svoje igrače, to je najgora stvar koju navijač može uraditi. Niko ne može uzeti Injestinu poziciju, on je unikatan i nezamjenjiv igrač. Pitati da li postoji neko bolji od njega je suludo", završio je Enrike.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније