Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

13. 04. 2017. 23:35   >>  23:08

TUHEL SAOPŠTIO

Bartra mjesec van terena

Povrijeđeni fudbaler Borusije Dortmund Mark Bartra pauziraće mjesec dana zbog povrede ruke, koju je zadobio u bombaškom napadu na autobus kluba ove nedjelje, rekao je danas trener ekipe.

Defanzivac "milionera" operisan je u utorak. Njemu je slomljen zglob ruke u eksplozijama koje su potresle klupski autobus prije meča sa Monakom u Ligi šampiona.

Trener Tomas Tuhel rekao je novinarima danas da je 26-godišnji defanzivac "mnogo bolje" poslije operacije, kao i da će pauzirati četiri nedjelje. On je dodao da Bartra želi odmah da igra.

Bartra je ljetos došao iz Barselone i odigrao je 29 mečeva za Dortmund u svim takmičenjima. On će propustiti revanš protiv Monaka, kao i polufinale njemačkog kupa protiv Bajerna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније