Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 04. 2017. 15:38 >> 15:13

PETODNEVNE PRIPREME

Đurgarden protiv Budućnosti i Mornara

Kadeti švedskog Đurgardena iz Stokholma doputovali su u Bar, gdje će odraditi petodnevne pripreme i odigrati dvije kontrolne utakmice - jednu u Podgorici, a drugu na Topolici. Tri trenera ovog kluba i dva člana uprave doveli su u naš lučki grad 15 igrača.

Inicijator ovog gostovanja i organizator boravka mladog tima Djurgardena u Crnoj Gori je Žarko Perović, nekadašnji fudbaler a sada trener u Švedskoj.

"Dugo sam u Švedskoj, što kao igrač, što kao trener i kada sam saznao da predsjednik Đurgardena želi da odvede svoj mladi pogon u Barselonu odlučio sam da ga nagovorim da promijeni odluku i da talentovani fudbaleri dodju u našu Crnu Goru. Odradili su već jedan trening sa ekipom Petrovca, a 11. i 12. aprila odigraće dvije kontrolne utakmice. U utorak će se u 17 sati sastati sa kadetima Budućnosti na Starom aerodromu, a u srijedu na Topolici sa kadetima Mornara takođe od 17 sati. Prvi utisci o našem Primorju su veoma povoljni, a nadam se da će i kompletan boravak proteći u najboljem redu", kazao je za Radio Crne Gore Žarko Perović.

Željko Šoć, RCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније