Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

10. 04. 2017. 23:10   >>  22:44

DŽEKO OPTIMISTA

U Romi još vjeruju u titulu

Napadaču reprezentcije Bosne i Hercegovine Edinu Džeki pogodak u 31. kolu Serije A prošlog vikenda protiv Bolonje bio je 24. u italijanskom prvenstvu ove sezone, pa dijeli prvo mjesto na listi strijelaca sa Andreom Belotijem.

Drugoplasirana Roma sedam utakmica prije kraja prvenstva za liderom Juventusom zaostaje šest bodova. Ipak, kapiten fudbalske reprezentacije BiH vjeruje da nada posljednja umire, odnosno da bi Roma možda mogla i do osvajanja titule, tim prije što će imati i direktni duel sa ”Starom damom” iz Torina.

"Sve je moguće do kraja sezone. Imaćemo i utakmicu sa Juventusom. Poslije tog meča sve bi moglo biti jasnije. Moramo vjerovati u sebe", izjavio je Džeko.

"Ako ne dođemo do trofeja veoma je bitno da budemo drugi u prvenstvu. Imali smo zgusnut raspored utakmica u Kupu Italije i UEFA Evropa ligi. Italijanski savez nam sa nekim od termina utakmica nije htio izaći ususret i to nam je napravilo probleme", dodao je napadač Rome.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније