Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

09. 04. 2017. 22:25 >> 22:00

BUNDESLIGA

Herta sigurna protiv Augsburga

Fudbaleri Herte pobijedili su danas na svom terenu Augsburg sa 2:0, i tako prekinuli seriju od tri poraza u Bundesligi.

Tim iz Berlina poveo je u 12. minutu golom Džona Bruksa, na asistenciju Valentina Štokera, koji se u 37. minutu upisao i u strijelce. Herta je do kraja meča imala još nekoliko dobrih prilika, ali se rezultat nije mijenjao.

Herta je sada peta na tabeli sa 41 bodom, dva manje od Borusije Dortmund, koja je u subotu izgubila od Bajerna 4:1. Četvrto mjesto vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, a peto vodi direktno u grupnu fazu Lige Evropa.

Augsburg je već pet mečeva bez pobjede, a u tom periodu ima četiri poraza i remi. Sada je 16. na tabeli, sa četiri boda više od pretposljednjeg Ingolštata.

Fudbaleri Ingolštata pobijedili su danas na svom terenu ekipu Darmštata sa 3:2 u utakmici 28. kola njemačke Bundeslige.

Ingolštat je upisao osmu pobjedu od početka sezone i nalazi se na 17, pretposljenjem mjestu na tabeli sa 28 bodova, dok je Darmštat posljednji sa samo 15 osvojenih bodova.

Paskal Gros je doveo domaću ekipu u vođstvo u 19. minutu, ali je Darmštat do kraja prvog poluvremena preokrenuo rezultat golovima Marija Vrančića u 33. i 39. minutu iz jedanaesterca.

Pobjedu Ingolštatu donijeli su Almog Cohen i Markus Sutner golovima u 68. i 72. minutu.

Ingolštat u narednom kolu gostuje Volfsburgu, dok Darmštat dočekuje Šalke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније