Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

08. 04. 2017. 19:54 >> 19:32

BUNDESLIGA

Hofenhajm posrnuo, trijumf Lajpciga

Fudbaleri Hofenhajma izgubili su danas u gostima od Hamburga sa 2:1 i tako dali šansu Borusiji Dortmund da ih prestigne na trećem mjestu Bundeslige.

Hofenhajm poslije 28 utakmica ima 51 bod, jedan više od četvrtoplasirane Borusije, koja će imati težak zadatak protiv Bajerna u Minhenu.

Dvostruki strijelac za Hamburg bio je Aron Hunt, u 25. i 75. minutu, dok je gol za Hofenhajm dao Andrej Kramarić, iz penala u 33.

Treće mjesto vodi direktno u Ligu šampiona, a četvrto u kvalifikacije za to takmičenje.

Prvi pratilac za četvrtu poziciju sada je Frajburg, koji je sa 1:0 golom Nilsa Petersena u 70. minutu pobijedio Majnc i sa 41 bodom je ispred Kelna, koji je poražen na svom stadionu od Borusije Menhengladbah sa 3:2.

Drugoplasirani Lajpcig pobijedio je Bajer Leverkuzem kod kuće sa 1:0, golom Jusufa Poulsena u 94. minutu, uprkos tome što je od 88. minuta imao igrača manje, poslije isključenja Vilija Orbana.

Lajpcig ima 58 bodova, sedam manje od vodećeg Bajerna. Leverkuzen je 12. sa 35.

Volfsburg je poražen drugi put zaredom, pošto je ubjedljivo izgubio od Šalkea sa 4:1, i slijedi mu nastavak borbe za opstanak.

Šalke je izbio na 10. mjesto sa 37 bodova, dok Volfsburg ima 30, samo jedan više od Augsburga, koji je na mjestu koje vodi ka ispadanju iz Bundeslige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније