Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

07. 04. 2017. 21:58 >> 21:31

SVE PROMIJENIO U REALU

Kad Zidan govori, svi pažljivo slušaju

Fudbaler Real Madrida Toni Kros rekao je danas da "kraljevski" klub igra mnogo bolje od kada ga je preuzeo Zinedin Zidan i dodao da ga svi igrači pažljivo slušaju kada govori.

"Kada je Zidan stigao prije 15 mjeseci situacija mi u klubu ni u timu nije bila idealna. Ali, onda se sve promijenilo. Zidan je stvorio veoma pozitivno okruženje. Volim da radim s njim, imamo dobar odnos, na isti način razmišljamo o igri", rekao je Kros za sajt UEFA-e.

Njemački fudbaler je naveo i da svi u timu imaju isti osjećaj - da mogu mnogo da nauče od Zidana.

"Osvojili smo Ligu šampiona, ove sezone se borimo za dva trofeja... Sve zahvaljujući njemu", rekao je Kros.

"On je bio jedan od najboljih fudbalera na svijetu i zato kad on govori svi slušaju. Daje nam korisne savjete o svakoj situaciji, svakom problemu, kako da se izborimo sa nekom komplikovanom situacijom na terenu... Uviek je spreman da nam pomogne i da nam da savjet", dodao je njemački vezista.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније