Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

06. 04. 2017. 09:53 >> 09:36

KONTE O GVARDIOLI

"Pobijedili smo tim s najboljim trenerom

Trener fudbalera Čelsija, Antonio Konte rekao je poslije sinoćnjeg trijumfa njegove ekipe nad Mančester sitijem u Premijer ligi da je umoran, jer se osjeća kao da je bio na terenu i dodao da je pobijeđen najboljim tim u ligi.

"Izgledam umorno, jer se osjećam kao da sam igrao, proživljavao sam sve s njima. Moramo biti zadovoljni, jer smo pobijedili jaku ekipu, najbolji tim u ligi. Mislim da imaju sjajnog trenera, najboljeg na svijetu. Pobijediti u ovakvoj utakmici u ovom dijelu sezone je zaista sjajno", rekao je Konte poslije utakmice, a prenijeli su britanski mediji.

Čelsi je sinoć na svom terenu pobijedio Mančester siti sa 2:1 i tako zadržao sedam bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Totenhem.

"Za vikend smo nezasluženo izgubili (od Kristal Palasa), ali današnja reakcija moje ekipe bila je dobra. Imamo još dosta do kraja, osam utakmica je pred nama i treba da razmišljamo da će sve biti riješeno tek na kraju", rekao je on.

Mančester siti poslije sinoćnjeg poraza ima čak 14 bodova manje od lidera Čelsija i trenutno zauzima četvrto mjesto.

"Čast je imati igrače kakve ja imam. Došli smo na Stamford Bridž i odigrali utakmicu kakvu smo odigrali - s velikim karakterom. Ja sam srećan čovjek što sarađujem s ovim igračima", rekao je trener Sitija Pep Gvardiola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније