Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 06. 2013. 18:18 >> 18:18

PRVI PUT

Independijente ispao iz lige

Prvi put u 108 godina dugoj istoriji fudbaleri Independijentea igraće u drugoj argentinskoj ligi! Oni su minimalnimm porazom na svom terenu od San Lorenca 1:0 i matematički izgubili sve šanse za opstanak, što je šokiralo pristalica tima iz Aveljanede.

Independijete je tokom bogate istorije 14 puta bio šampion Argentine, a čak sedam puta je osvajao Kopa Libertadores,južnoameričku verziju Lige šampiona.

Dva puta su bili i prvaci svijeta, a u periodu od 1972. do 1975. godine ovaj tim je četiri puta zaredom bio prvak Južne Amerike.Podsjetimo, prošle godine u ovo vrijueme iz lige je ispao još slavnija River Plata, ali se vratila poslije samo godinu dana vratio u Primeru.

Od osnivanja Primere Argentine ostao je još samo jedan tim koji nikada nije ispadao iz lige - Boka Juniors.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније