Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 02. 2013. 21:25 >> 21:23

SLAVLJE JE BLIZU

Bundes liga: Bajern gazi sve pred sobom

Poslije popodnevnog kiksa Borusije Dortmund, izabranici Jupa Hajnkesa su slavili protiv Šalkea 4:0 i otišli na 15 bodova viška u odnosu na "milionere" .

Bajernu je trebalo 15 minuta da dođe do gola. Hoger je neoprezno startovao na Franka Riberija, a siguran izvođač najstrožije kazne bio je David Alaba. Do kraja prvog poluvremena viđen je još jedan pogodak u mreži Tima Hildebranda. Bastijan Švajnštajger je prelijepim pogotkom iz slobodnog udarca sa oko 23 metra duplirao vođstvo domaćina.

Već početkom drugog poluvremena, Bajern je riješio sve dileme oko pobjednika. Arjen Roben je centrirao sa lijeve strane, Gomez je vratio loptu ka Alabi, a Austrijanac je postigao svoj drugi, a treći pogodak za Bajern na meču.

Sjajnom akcijom u 63. minutu Bajern je stavio tačku na ovaj meč. Egzekutor je bio Gomez, a asistenciju je upisao ponovo Roben.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније