Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila: M.M.Lj. [ Tanjug/Blic ]

30. 03. 2017. 12:10 >> 11:50

MURINJO UBIJEĐEN

Želimo Nejmara, ali ga Barselona neće pustiti

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo izjavio je da je transfer Nejmara na “Old Traford” za 200 miliona eura nemoguća misija, prije svega jer se Barselona neće odreći sjajnog Brazilca.

 

Kako je pisao katalonski “Sport”, Murinjo je spreman da drugu godinu u nizu obori svjetski rekord u visini transfera, poslije Pola Pogbe, kako bi doveo Nejmara u Junajted.

“Uvijek sam se trudio da budem objektivan u pregovorima sa drugim klubovima i da pitam kog igrača mogu da mi daju. Transfer Nejmara je apsurdan, klub kao Barselona neće da ga pusti. On je najveći poslije Mesija u Barseloni, mlad je, i pokušaće da ga zadrže što duže. To je kao da pokušavate da razbijete sef, nemoguće”, rekao je Murinjo za brazilski “ESPN”.

Nejmar je prije nekoliko mjeseci produžio ugovor sa Barselonom do 2021. godine, uz klauzulu od baš 200 miliona eura, koju Mančester želi da aktivira i ponudi mu platu od 25 miliona godišnje.

Ovaj 25-godišnji brazilski napadač ove sezone nije toliko efikasan kao ranijih godina, postigao je samo 14 golova u svim takmičenjima, što mu je najslabiji učinak od dolaska na Nou Kamp 2013. godine iz Santosa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније