Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 06. 2013. 11:58 >> 11:59

MOGUĆI TRANSFER

"Građani" dali ponudu za Levandovskog

Napadač Borusije iz Dortmunda Robert Levandovski definitivno je jedan od najtraženijih igrača u Evropi u ovom momentu, a u red za njim stao je i prebogati Mančester siti.

U nadmetanju sa gradskim rivalom Junajtedom, Bajern Minhenom i madridskim Realom, u Sitiju vjeruju da će njihova novčana ponuda ubijediti Levandovskog da potpiše za "građane".

Mančester siti je spreman da Borusiji uplati 25,5 miliona funti za Poljaka, kojem sa druge strane garantuje nedjeljna primanja od 200.000 funti.

Robert Levandovski je prošle sezone bio najbolji fudbaler Dortmunda, dajući najveći doprinos plasmanu ekipe u finale Lige šampiona.

Postigao je 24 gola u Bundesligi, dok je u elitnom evropskom takmičenju bio strijelac 10 puta.

(sportal.rs)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније