Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila: M.M.Lj. [ Beta ]

30. 03. 2017. 11:33 >> 11:07

VENGER PORUČIO

Arsenal mora da ojača za sljedeću sezonu

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je danas da ekipa mora da se ojača za sljedeću sezonu, iako nije precizirao da li će je on voditi tada.

"Ovo je čudna sezona jer smo 20 utakmica neporaženi, ali ne mogu da kažem da nije puna mrlja jer ih ima. Baza je izuzetno jaka, ali tim, naravno, mora da se ojača", rekao je Venger britanskim medijima.

Venger je kazao da želi da Mesut Ozil i Aleksis Sančes ostanu u klubu.

"Vjerujem da to žele i njih dvojica i nadam se da će dogovor biti postignut", kazao je Venger.

Kada je riječ o njegovoj budućnosti u Arsenalu, francuski stručnjak je istakao da to "nije najvažnija stvar".

"Našu budućnost će odrediti naši mentalni kvaliteti. O mojoj budućnosti u Arsenalu se mnogo govorilo i u ovom momentu to svakako nije najvažnija stvar", naveo je on.

Arsenal je šest na tabeli sa 50 bodova iz 27 utakmica, dva manje od petoplasiranog Mančester junajteda, a šest od Liverpula koji ima dva meča više.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније