Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 06. 2013. 08:29 >> 08:24
1

ARENA SAZNAJE

Vukićević kandidat za trenera Budućnosti

Kandidat za trenera fudbalera Budućnosti je Dejan Vukićević, , saznaje Arena. Nezvanično, najtrofejniji crnogorski stručnjak, koji je sa Zetom osvojio titulu, a sa Mogrenom titulu i Kup, indirektno je doveden u vezu sa „plavima“ preko ljudi bliskih njemu i klubu, koji su ga prije nekoliko dana pitali da li je raspoložen da preuzme klupu Podgoričana.

 

 

Vukićević je, kako konstatuje sportski list, više puta figurirao za šefa stručnog štaba Budućnosti, a nikada nije krio ogromnu želju da sjedne na kormilo kluba u kojem se afirmisao kao igrač.

- Kada ja to nijesam bio kandidat za trenera Budućnosti? Ne znam jesam li više puta bio u konkurenciji ili van nje.Ne bih komentarisao ništa o tome, rekao je Vukićević za Arenu.

Od sticanja nezavisnosti, uprava „plavih“ propustila je najmanje pet prilika da angažuje Vukićevića.

Aktuelni trener Budućnosti je Radisav Dragićević, koji je uz strahovite probleme, kako konstatuje Arena, uspio da spasi prošlu sezonu trofejom-Kupa.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније