Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

28. 03. 2017. 13:02 >> 12:36
3

NA PRIJEMU U PODGORICI

Poljaci se zahvalili FSCG

Fudbalski savez Poljske zahvalio se na gostoprimstvu i profesionalnom odnosu Fudbalskom savezu Crne Gore tokom njihovog boravka u Podgorici.

"Nakon što smo se bezbjedno vratili u Poljsku poslije utakmice Crna Gora – Poljska, u ime Fudbalskog saveza Poljske želimo da vam se zahvalimo na toplom prijemu i svemu što ste nam pružili u prethodnih par dana u Crnoj Gori", navodi se u pismu predsjednika i generalnog sekretara FS Poljske, Zbignjeva Bonjeka i Macieja Savickog.

U pismu upućenom čelnicima FSCG, Dejanu Savićeviću i Momiru Đurđevcu, navodi se da FS Posljke cijeni gostoprimljivost i profesionalan odnos službenika FSCG prema posljkoj reprezentaciji i delegaciji.

"Tokom cijele utakmice bili smo svjedoci fer-pleja, kako na terenu, tako i na tribinama. Još jednom se zahvaljujemo na gostoprimljivosti i svemu što ste za nas obezbijedili", naveli su Bonjek i Savicki.

Posjetimo, Poljska je na stadionu pod Goricom slavila sa 2:1 i učvrstila se na čelu grupe sa šest bodova prednosti u odnosu na našu selekciju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније