Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V.

25. 03. 2017. 20:11   >>  22:14

NAVALKA OPTIMISTA

CG interesantan tim, ali želimo tri boda

Selektor reprezentacije Poljske Adam Navalka izjavio je da njegova selekcija dolazi u Podgoricu po pobjedu.

“Naš cilj je pobjeda. Kao i pred svaki meč, tako smo se i pred ovaj spremili maksimalno, svjesni da je svaki bod važan. Poštujemo Crnu Goru, koja igra dobar fudbal, to je tim u usponu, ali mi idemo svojim putem”, poručuje Navalka.

On se potom osvrnuo na situaciju sa Jovetićem...

“Da li će on igrati, ili neće, to je pitanje za Crnu Goru. Spremni smo i da bude u prvih 11, ali i da ne bude. Nekada se dogodi da kada najbolji igrač izostane, tim postane kompaktniji, veća je mobilizacija. Neće nam biti lako, i ako bude igrao, i ako ne bude u timu“, istakao je selektor Poljske i dodao:.

"Pripremili smo se, ali ne ne želim da otkrivam detalje. Ukratko, Crna Gora je veoma interesantan tim, ali mi želimo tri boda“, zaključio je Navalka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније