Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 02. 2013. 23:19   >>  23:17 2

JUVE UVEĆAO PREDNOST

Seria A: Evrogol Vučinića,, Lacio i Napoli remizirali

U jednom od najvažnijih mečeva sezone za Juventus, kada je Napoli prišao na samo tri boda zaostatka, a pritisak na njegov tim bio veliki, Mirko Vučinić je pokazao svoju klasu. Fantastičnim udarcem sa 25 metara, savladao golmana Fiorentine i donio svom timu vođstvo od 1:0.

Od tog trenutka, sve je bio lakše za aktuelnog prvaka, a ubrzo je stigao i drugi gol. Vidal je proigrao Matrija, a ovaj rutinski poslao loptu u mrežu. Kapiten naše reprezentacije je do kraja poluvremena imao još jednu šansu, bio uspješniji u duelu „jedan na jedan“ bolji je bio Vivijano.

Meč je mogao da ode u drugom pravcu, da je Jovetić iskoristio šansu kod rezultata 0:0, ali je njegov šut sa deset metara odbranio Bufon.  Juventus je napravio važan korak ka tituli, dok je sa druge strane „viola“, ovim porazom sve dalje od mjesta koje vodi u Ligu šampiona.

Vučinić je teren napustio u 61. minutu, jer se požalio na lakšu povredu. Jovetić je takođe zamijenjen, dok je Stefan Savić svih 90 minuta bio na terenu. 

Lacio je u Rimu vodio praktično od početka, golom Flokarija u 11. minutu, promašio još nekoliko šansi, i kako to obično bude bio kažnjen - Kampanjarao je pogotkom u 87. minutu donio bod svom timu. Lacio je i pored remija ostao u igri za mjesto u Ligi šampiona, dok Napolitanci sada zaostaju za vodećim Juventusom pet bodova. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније