Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 03. 2017. 10:10 >> 09:49

KOSTA OTKRIO

Učinio sam sve da odem u Atletiko

Fudbaler Čelsija Dijego Kosta priznao je da je pokušavao da se vrati u Atletiko Madrida, prije nego što je otišao kod novog trenera Antonija Kontea "sa povijenim repom".

Mediji su ovog centarfora tokom prošlog ljeta povezivali sa povratkom u bivši klub, nakon teške sezone 2015/16, u kojoj Čelsi nije uspio da odbrani titulu, ali ni da se plasira u evropska takmičenja.

"Atletiko zna da gajim posebna osećanja prema njemu. Najbolje trenutke u karijeri proveo sam u Madridu. Čolo (Dijego Simeone) zna da nije bilo moguće da se vratim. Moj odnos sa Konteom nije dobro počeo jer sam mu rekao da želim u Atletiko čim je došao", rekao je Kosta za španski radio Larguero, koji su prenijeli engleski mediji.

On je kazao da ga navijači Čelsija vole, ali da ga navijači Atletika vole još više.

"Atletiko na kraju nije želio da čeka na mene, iako je prelazni rok trajao još mjesec dana. Učinio sam sve da se vratim u Madrid, ali kad klub nije htio da me čeka, morao sam da se vratim Konteu sa povijenim repom", rekao je Kosta.

Kosta je jedan od ključnih igrača u Čelsijevom jurišu na vrh tabele ove sezone, ali je navodna nova svađa sa trenerom, u januaru, dovela u pitanje njegovu budućnost u Londonu.

"Sve je u životu moguće i ja nikad ne isključujem ništa. U fudbalu vrijedite onoliko koliko ste dobri. Ali, trenutno mi je dobro u Čelsiju. Imam još dvije godine ugovora i namjeravam da ih ispunim. Ali nikad se ne zna. Nemoguće je otpisati odlazak jer postoje stvari koje treba procijeniti. Morate da razmišljate o svemu. Ne otpisujem ništa. Ako kupci dođu sa nečim za klub, a klub meni kaže da idem...onda mogu da idem u Kinu ili negde drugdje", rekao je Kosta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније