Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 03. 2017. 22:59   >>  22:31

SEDAM DEBITANATA

Italijani se oslanjaju na mlade snage

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Đanpjero Ventura rekao je danas da mora da brine o mladim igračima i da zbog toga veliki broj njih zove u nacionalni tim.

"Ima mnogo mladih igrača o kojima moramo da se brinemo i od njih pravimo budućnost nacionalnog tima. Ako se plasiramo na Svjetsko prvenstvo, možemo da budemo iznenađenje", rekao je Ventura italijanskim medijima.

Ventura je za predstojeće utakmice protiv Albanije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i prijateljsku s Holandijom pozvao čak sedam debitanata.

Pozvani su golman Spala Aleks Meret, Danilo Dambrosio i Roberto Galjardini iz Intera, Leonardo Spinacola i Andrea Petanja iz Atalante, Mateo Politano iz Sasuola i Simone Verdi iz Bolonje.

Ventura je takođe organizovao dva trening kamp, a za maj je planiran i treći.

"Mladi igrači moraju da žive, dišu i iskuse reprezentaciju. Samo tad će biti spremni za važne izazove. Uvjereni smo da su oni budućnost", kazao je Ventura.

On je ranije pružio šansu mladim igračima poput Đanuliđija Donarume, Davida Zapakoste, Danijelea Ruganija, Andree Belotija, koji su ponovo pozvani u nacionalni tim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније