Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

19. 03. 2017. 09:03 >> 08:40

USKORO ĆE OBJAVITI

Venger donio odluku

Fudbalski klub Arsenal nalazi se u jednoj od najlošijih rezultatskih serija od kako je na klupu prije 20 godina sjeo Arsen Venger. "Tobdžije" su juče u gostima kod Vest Bromvič Albiona upisali četvrti poraz u posljednjih pet premijerligaških kola, a Venger je nakon utakmice rekao da je donio odluku o tome hoće li ostati u Arsenalu ili ne.

Vengeru ugovor sa klubom iz Londona ističe ovog ljeta, što je dovelo do podjele među navijačima na one koji su za njegov ostanak i one koji žele promjenu na klupi.

Čak su tokom utakmice sa VBA iznad stadiona letjela dva aviona sa dvije različite poruke. Prvo je stadion nadletio avion sa transparentom na kojem se poziva na odlazak Venger, a desetak minuta kasnije i drugi sa natpisom podrške.

"Znam šta ću uraditi na kraju sezone, tako da će te to vrlo brzo saznati. Nalazimo se u jedinstvenoj lošoj seriji koju nijesmo imali nikada tokom posljednjih 20 godina, a to je u ovom trenutku mnogo važnije od moje budućnosti", kazao je Venger za britanske medije.

Menadžer Arsenala ranije je kazao da će svoju odluku objaviti u aprilu ili maju.

"Tobdžije" su na petom mjestu Premijer lige sa 50 bodova, čak 19 manje od lidera Čelsija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније