Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ rtcg.me/Beta ]

18. 03. 2017. 18:29 >> 22:57

MADRIĐANI NA PLUS 5

Real osvojio Baskiju, hita ka tituli

Fudbaleri Real Madrida pobijedili su danas u gostima Atletik Bilbao sa 2:1 u 28. kolu španske Primere i tako odmakli drugoplasiranoj Barseloni na pet bodova.

Madriđani su u prvom poluvremenu bili bolji rival, prije vodećeg gola propustili su dvije dobre prilike, da bi u 25. minutu Karim Benzema zatresao mrežu Atletik Bilbaa poslije proigravanja Kristijana Ronalda s lijeve strane.

Atletik je u završnici prvog dijela utakmice uspostavio ravnotežu, a tako je nastavljeno i u drugom dijelu, da bi domaćin u 65. minutu pogotkom Arica Aduriza stigao do izjednačenja.

Real je ipak poslije samo tri minuta stigao do novog gola, a ovaj put Kasemiro je dobro reagovao na drugoj stativi poslije kornera sa desne strane i tako svoj tim doveo ponovo u prednost, a kasnije se ispostavilo postavio konačan rezultat.

Real je prvi na tabeli Primere sa 65 bodova, dok je Atletik sedmi sa 44.

U prvoj današnjoj utakmici 28. kola španske Primere, Eibar i Espanjol podijelili su bodove - 1:1.

Kike je doveo Eibar u vođstvo u 20. minutu, a izjednačenje je donio Hose Manuel Hurado u 50.

Eibar je sada osmi na tabeli sa 41 bodom, jednim više od Espanjola, koji je deveti. Ova dva kluba će završiti kolo na tim pozicijama, pošto 10. Alaves ima 37 bodova i meč manje, ali znatno lošiju gol-razliku.

Deportivo Alaves trijumfovao je na svom terenu protiv Real Sosijedada.

Meč je završen rezultatom 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Dejverson u 44. minutu na asistencija Tea Hernandeza.

Real Sosijedad je utakmicu završio s desetoricom igrača na terenu pošto je Esteban Granero u 67. minutu dobio drugi žuti karton.

Deportivo Alaves poslije 28 utakmica zauzima 10 mjesto sa 40 bodova, dok je Real Sosijedad šesti sa 48.

Fudbaleri Betisa lako su izašli na kraj sa Osasunom. U posljednjoj subotnjoj utakmici 28. kola španske Primere, večeras u Sevilji domaćin je  slavio rezultatom 2:0 .

Golove za Betis postigli su Rafael Navaro u četvrtom i Ruben Kastro u 28. minutu.

Tim iz Andaluzije je večerašnjim trijumfom prekinuo seriju od tri utakmice bez pobjede. Betis je 13. na tabeli Primere sa 31 bodom, dok je Osasuna posljednja, 20. sa 11.

Primera, 28. kolo:

Eibar – Espanjol 1:1 (1:0)
(Kike 20' - Hurado 50')

Bilbao – Real Madrid 1:2 (0:1)
(Aduric 65' - Benzema 25', Kazemiro 68')

Alaves – Real Sosijedad 1:0 (1:0)
(Dejverson 44')

Betis – Osasuna 2:0 (2:0)
(Navaro 4', Kastro 28')

Nedjelja:

12.00 Leganjes – Malaga
16.15 Atletiko Madrid – Sevilja
18.30 Deportivo – Selta
18.30 Sporting – Granada
20.45 Barselona – Valensija

Petak:

Las Palmas – Viljareal 1:0 (1:0)
(Boateng 10')

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније