Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 03. 2017. 16:20 >> 15:54

DVA GOLA DOSONA

VBA produbio krizu Arsenala

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona pobijedili su na svom terenu Arsenal sa 3:1 u prvoj današnjoj utakmici 29. kola Premijer lige.

Arsenalu je ovo bio četvrti poraz u posljednjih pet utakmica, a Vest Bromviču prva pobjeda poslije dva poraza.

Arsenal je ostao peti na tabeli sa 50 bodova, jednim više od Mančester junajteda, koji ima meč manje. Vba se popeo na 8. mjesto sa 43 boda, ali utakmicom više od rivala.

"Tobdžije" su dva gola primila poslije kornera. Naser Čadli je u 12. minutu izveo korner, a na loptu je sjajno natrčao Krejg Doson i smjestio je u mrežu. Arsenal je izjednačio samo tri minuta kasnije, kada je Granit Džaka sa oko 30 metara proigrao Aleksisa Sančesa, a on je iz blizine zabio loptu pod prečku.

Arsenal je u 38. minutu ostao bez prvog golmana Petra Čeha, koji se povrijedio, a umjesto njega je zaigrao David Ospina.

VBA je ponovo poveo u 55. minutu iz pomalo čudnog gola. Ospina je prvo izbio u svom šesnaestercu loptu ispred napadača Džejmsa Meklina, ali samo do Hala Robson-Kanua, koji je proslijedio u mrežu. Meklin je ostao iza golmana, ali je pustio da mu lopta prođe kroz noge i uđe u gol.

Tačka na meč stavljena je u 75. minutu, kada je Meklin izveo korner, a Doson ponovo bio najbolji u skoku i opet je glavom smjestio loptu u mrežu.

Tokom meča viđena je zanimljiva situacija i sa iznajmljenim avionima iznad stadiona Hotorns u Vest Bromviču. Prvo je prije meča jedan preletio noseći transparent na kome je pisalo: "Bez novog ugovora. Venger napolje". Ali, poslije desetak minuta se pojavio i drugi, na kome je pisalo: "U Arsena vjerujemo. Poštovanje za AV".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније