Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 02. 2013. 19:03 >> 19:01

POBJEDE ČELZIJA I ARSENALA

Premijer liga: „Plavci“ prekinuli post

Poslije četiri meča bez pobjede u svim takmičenjima, Čelsi je prekinuo negativnu seriju na svom terenu i lako pobijedio Vigan – 4:1.

„Plavci“ su poveli pogotkom Ramireša, kojeg je sa golom spojio Tores. U  nastavku su izabranici Rafaela Beniteza zaigrali još bolje. Kejhil je pronašao Aspilikuetu na desnoj strani, reprezentativac Španije je ubacio loptu u srce šesnaesterca, a Eden Azar iz prve pogodio donji desni ugao.

 Maloni je u 58. minutu vratio neizvjesnost, ali je u finišu Čelsi dotukao rivala sa dva gola. Frenk Lampard je još jednom dokazao da je u sjajnoj formi i da igra kao mladić, pogodio je za 3:1(198. gol u dresu Čelzija). „Poker“ golova u mreži gostiju zaključio je Marin.

 Važan trijumf i to na gostovanju Sanderlendu ostvario je Arsenal, a čovjek odluke bio je Santi Kazorla. Španski vezista je udarcem iz prve iskosa sa lijeve strane krunisao akciju Vilšera i Volkota u 36. minutu. 

Gosti iz Londona su u 62. minutu ostali sa igračem manje, jer je isključen Karl Dženkinson, ali je golman Šćešni sjajnim intervencijama u finišu spasio pobjedu svog tima.

Kvins Park igra sve lošije, i kako stoje stvari, od naredne sezone igraće u nižem rangu. Četu Harija Rednapa, ovog puta je nadigrao Svonsi, pobijedivši je sa ubjedljivih 4:1.

 Miču je prekinuo golgeterski post i poveo Svonsi ka trijumfu, da bi njegov sunarodnik Ranhel povisio na 2:0. Bobi Zamora je smanjio na 2:1, ali je Pablo Hernandez u 50. minutu opet odveo "labudove" na dva gola prednosti. 

Konačnih 4:1 postavio je fenomenalni Miču drugim pogotkom na meču, odnosno 15. u Premijer ligi, pa je sada Tores jedini Španac koji je dao više golova u jednoj sezoni.

Rezultati i strijelci:

Čelsi - Vigan 4:1 (1:0)
(Ramireš 23, Azar 56, Lampard 87, Marin 90 - Maloni 58)
Norič - Fulam 0:0
Stouk - Reding 2:1 (0:0)
(Hut 67, Džerom 81 - Mariapa 83)

Sanderlend - Arsenal 0:1 (0:1)

(Kazorla 36)Svonsi - KPR 4:1 (2:0)

(Miču 9,67, Rangel 18, Hernandez 50 - Zamora 48)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније