Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

12. 03. 2017. 12:20 >> 12:42

ZABORAVITI JUČERAŠNJI MEČ

Jovetić: Moramo biti bolji protiv Lestera

Stevan Jovetić je nakon remija sa Leganjesom kazao da ekipa mora što prije da zaboravi taj meč i okrene se revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Lestera.

Sevilja je jučerašnjim remijem kod kuće sa Leganjesom (1:1) izgubila korak za Barselonom i Realom u borbi za titulu u Primeri.

Bod ekipi sa stadiona "Sančez Pichuan" donio je naš reprezentativac.

"Nijesmo odigrali dobar meč i to je jasno, Ne znam zašto, ali znam da se moramo uzdignuti jer nas u utorak čeka važan meč i moramo izaći iz ove situacije. Svi smo krivi za ovaj rezultat, moramo da budemo bolji u narednom meču", kazao je Jovetić, prenosi portal Cg-fudbal.

Tim iz Andaluzije sada ima tri boda manje i meč više u odnosu na prvoplasiranu Barselonu, kao i dva boda manje i dva meča više u odnosu na drugoplasirani Real.

U prvom meču 1/8 finala Lige šampiona, Sevilja je pred svojim navijačima pobijedila Lester rezultatom 2:1.

Revanš u Engleskoj igra se u utorak, 14. marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније