Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 02. 2013. 18:25 >> 18:23

KRAH ŠAMPIONA

Bundesliga: Hamburger deklasirao Dortmund, goleada u Menhengladbahu

Briljantna partija tima iz lučkog grada, na terenu šampiona, pa je rezultat od 4:1, sasvim realan.

Goste nije demoralisalo ni vođstvo „milinonera“ (pogodio Levandovski), jer su za osam minuta preokrenuli (Rudnjevs i Son). U nastavku je pomenuti tandem, još po jednom matirao Vajdenfeldera i učinio da Dotrmund već sada odustane od odbrane titule.

„Kiša golova“ viđena je u Menhengladbahu,  gdje je domaća Borusija podijelila plijen sa Bajerom. U prvom poluvremenu, Štrancl je golom u mreži "farmaceuta", donio vođstvom svom timu, da bi u nastavku publika vidjela čak pet pogodaka.

 Sam je izjednačio, De Jong vratio prednost domaćima, da bi Kisling i Šurle za pet minuta donijeli Bajeru vođstvo od 3:2. Ipak, ni to nije bio kraj uzbuđenjima, jer je Herman tri minuta pre kraja donio bod Menhengladbahu.

Efikasno popodne zaokružili su Šutgart i Verder. Slavio je Verder (4:1), kojem je to druga uzastopna pobjeda. Zeleni su meč prelomili u posljednjih pola sata, kada su redom pogađali Ekiči, Hant i DeBrujne.

 Rezultati i strijelci:

Borusija - Hamburger 1:4 (1:2)

(Levandovski 17 - Rudvens 19,62, Son 26, 89)

Borusija Menhengladbah - Bajer 3:3 (1:0)

(Štrancl 45, De Jong 59, Herman 87 - Sam 53, Kisling 60, Šurle 65)

Štutgart - Verder 1:4 (0:1)

(Traore 51 - Ekici 35,64 Hunt 61, De Brujne 90+2)

Hanover - Hofenhajm 1:0 (1:0)

(Dijuf 8)

Grojter Firt - Volfsburg 0:1 (0:1)

(Dost 23)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније