Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 06. 2013. 10:04 >> 10:09

ŠPANSKA "MARKA"

Anćeloti sastavio spisak pojačanja za Real

Italijanskog stručnjaka Karla Anćelotija mnogi već vide na klupi „kraljevskog“ kluba, a u prilog tome ide i informacija španskih medija da je u saradnji sa predsjednikom Florentinom Perezom već sastavio spisak pojačanja u ljetnjem prelaznom roku.

Anćeloti insistira prije svega na pojačanjima u veznom redu, otkriva španska „Marka“, uvijek dobro upućena u dešavanja na „Santijago Bernabeu“.

Prvi na listi želja su zadnji vezni Borusije Dortmund Ilkaj Gingodan, kao i Arturo Vidal iz Juventusa, mada bi Italijan rado iz Pariza sa sobom poveo i Marka Veratija.

U ofanzivnom redu tima Karlo Anćeloti ima dvije želje, Luisa Suareza iz Liverpula i Roberta Levandovskog, golgetera Borusije Dortmund. Kako stvari sada stoje, Suarez je i sam istakao da bi volio da pređe u Madrid, dok će posao sa Poljakom znatno teže ići ka realizaciji.

„Marka“ takođe piše da će ovakvim potezima ostati malo prostora u timu za Luku Modrića, koji bi mogao da krene za Žozeom Murinjom i pređe u Čelsi.

(sportal.rs)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније