Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 06. 2013. 23:12 >> 23:13

NA BOAŠEVOJ LISTI

Totenhem se pojačava sa Berijem

Totenhem želi igrača sredine terena Mančester Sitija Geret Berija. Engleski reprezentativac bi na „Vajt Hart Lejn“ bi mogao da stigne kao zamjena za Skota Parkera, koji će najvjerovatnije napustiti "sparse" u narednom prelaznom roku.

Iskusni igrač bi svakako bio idealna zamena za Parkera. Njemu je ostala još jedna godina ugovora sa Mančester Sitijem  i vjeruje se da će u narednom prelaznom roku napustiti klub.

U redove "Građana" su već stigli Fernandinjo i Hesus Navas, što može samo da ubrza odluku Berija da napusti "Itihad".

Beri je samo jedan od igrača koji je na listi želja trenera, Andrea Viljasa Boaša. U Totenhemu planiraju da dodatno pojačaju ekipu u narednom prelaznom roku kako bi se borili za trofeje u narednoj sezoni i ujedno za plasman u Ligu šampiona.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније