Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

07. 03. 2017. 14:24   >>  13:59 8

"MNOGO ŠPIJUNA U KLUBU"

Grof: Odlazim ako izgubimo od Vojvodine

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da će napustiti klub ukoliko crveno-bijeli izgube u Novom Sadu od Vojvodine.

Božović je je na današnjoj konferenciji za novinare naveo da je Zvezda prva na tabeli, da ima šest bodova u odnosu na Partizan i da se na prste jedne ruke mogu izbrojati porazi.

"Šta bi bilo da imamo deset bodova manje, je l' biste me strijeljali? Da znate ako izgubimo od vojvodine ja idem, odlazim, idem da živim ko normalan čovjek", rekao je Božović, prenosi Beta.

Fudbaleri Zvezde sjutra gostuju Vojvodini u 25. kolu Super lige Srbije, ali je Božović više govorio o opoziciji u klubu, "vječitom" derbiju, medijima...

Njemu su zasmetale priče oko vječitog derbija, naglasivši da ima opoziciju, i u klubu i oko njega.

Božović je naveo da ne može da shvati kako je moguće "da Zvezda ima toliko protivnika koji pljuju klub".

"I ovdje u kancelarijama ima ljudi koji nijesu zvezdaši, koji pljuju tim, derbi, mene, Zvezdu. Nijesam ja Zvezda, ja sam jedan od trenera koji prolazi kroz ovaj klub i koji će otići jednog dana... Sve te tenzije koje stvaraju pred bilo koju utakmicu pokazuje da ovaj klub osim što ima unutrašnju opoziciju, ima i spoljnu jer nas posmatraju kao državni projekat što nije tačno", rekao je crnogorski stručnjak.

Božović je dodao da je čitao razne priče, saopštenja i vijesti u vezi derbija.

"Zašto stalno pljujete Zvezdu, zašto nema nijedan negativan komentar o Partizanu. Da li je neki novinar ovdje, a svi ste kao navijači Zvezde, postavio meni neko pitanje poslije derbija? Nije. Tri pitanja su novinari koji prate Partizan postavili svome treneru. Ne pljuju Partizan, a ovdje samo negativa, samo pljujete, pljujete sami sebe. Šta ćete, oćete da se Zvezda sruši, da nestane ovaj stadion? To hoćete", upitao je Božović novinare.

On je istakao da su najveći protivnici Zvezde u samom klubu, odnosno da "ima mnogo špijuna".

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније