Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 06. 2013. 20:10 >> 20:10

LJUBAV BEZ GRANICA

Navijači Dortmunda najvjerniji

Navijači Borusije iz Dortmunda potvrdili su titulu najvjernijih na Starom kontinentu. Prema istraživanju specijalizovanog sajta Stadionwelt.de, stadion vicešampiona Evrope, "Signal Iduna Park", tokom sezone 2012/13. bio je prosječno po utakmici popunjen 99,8 odsto kapaciteta!

Gledano po kapacitetu, od 80.645 na svakoj utakmici bilo je prisutno 80.482 gledaoca! Na drugom mjestu našao se Mančester junajted, čiji je "Old Traford" bio ispunjen sa 99,1 odsto kapaciteta, odnosno 75.530 gledalaca po meču od ukupno 76.712 stolica.

Na trećem mjestu najposjećenijih timova je španska Barselona. "Kamp Nou" su u proseku ove sezone posećivala 71.350 navijača, ali to je tek 72,23 odsto kapaciteta stadiona koji broji gotovo 100.000 sjedišta.

Iako četvrti na ovoj listi, Bajern iz Minhena,  može da se pohvali da ove sezone nije imao nijedno slobodno mjesto na "Alijanc areni"! Spektakularan podatak je i posjeta na "Ajbroks parku", domu Glazgov Rendžersa. Iako su ove sezone nastupali u četvrtoj ligi zbog bankrota, navijači nijesu napustili voljeni tim. „Policajce“ je gledalo u prosjeku 45.964 gledaoca po utakmici, odnosno 90,93 odsto kapaciteta stadiona!

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније